maanantai 12. lokakuuta 2015

ajan kulumisestaAika kuluu. On parempi, jos ei liikaa etukäteen suunnittele. Asiat menevät kuitenkin erilailla.  
Mutta, olen  tottunut suunnittelemaan.... 
 Ehkä olen kuitenkin oppinut myös sen, että eri tavalla  toteutunut voi olla ihan hyvä tai jopa parempi, kuin suunniteltu. Tai ainakin ok :) 


6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Tunnistan itsessäni tuon suunnittelijan... :) Organisointia ja suunnittelua...se on sisäsyntyistä. Hyvin harvoin olen antanut mennä vaan ilman käsijarrua, mutta kuinka upeita nuo hetket ovatkaan olleet ikimuistettavuudessaan. :) Pitäisi oppia paremmin se hetkessä eläminen, ilman käsikirjoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin minullekin on käynyt eli parhaiten on monesti mieleen jääneet sponttaanit tilanteet :)

   Poista
 2. Mä olen oppinut hölläämään suunnitelmien kanssa, tai oikeastaan luulen, että on käynyt niin, että elämä on pitänyt huolen siitä kysymättä minulta. Usein käy niin, että juoksen jälkijunassa, vailla suunnitelmia, sillä en oikein enää tahdo ehtiä ajallaan junaan :) Sitten ei auta kuin mennä, hetkessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota hölläämistä minun pitää vielä opetella lisää :)

   Poista
 3. Minäkin haluaisin höllätä ja erityisesti Pariisissa. Mutta usein en osaa tehdä sitä sielläkään. Mukamas liikaa näkemistä ja kokemista, vaikka pikku palakin riittäisi kerrallaan. Vasta kun asuin kaupungissa kuukauden verran, aloin päästä hölläilyn makuun. Aikaa täytyy siis olla riittävästi, jotta annan itselleni luvan ottaa rennommin. Paljon on minulla vielä opeteltavaa elämisen oikeasta tahdista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin isoa kaupunkia voi kokea vain pieniä osia kerrallaan, vaikka olisikin vähän kauemmin. Niinkuin olisi kartta, jossa jotkut osat ovat selvästi piirtyneitä ja toiset taas melko sumeita ja vailla yksityiskohtia. Opetellaan....

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa