sunnuntai 27. syyskuuta 2015

voimia keräämässä
Viikonloppu kuluu lepäämällä  täällä sängynpohjalla. 
Ikkunanäkymä on onneksi perin pariisilainen.Ehkä tänä iltana jaksan jo katsoa 'tuhansin timantein' välkkyvää rautarouvaa. Eilen en jaksanut. 
Ennenkin olen huomannut, että jos elää liian intensiivisesti syystä tai toisesta liian pitkään, niin vastaan tulee tällainen tilanne väistämättä.
Eiköhän tämä tästä...6 kommenttia:

 1. Taas kauniit ja mielenkiintoiset kuvat, jotka kätkevät tarinoita.Alimmasta kuvasta tuli mieleen isäni työhuoneen seinällä ollut grafiikka- juliste samanoloisesta näkymästä.Ylemmästä taas lapsuuden matka Visbyhyn, jolloin asuimme viikon vanhan tädin kotona "vuokralaisina" ja hänen tavaransa olivat hyvin mielenkiintoisia, vanhoja kuvia ja antiikkia ym.Tiedän hyvin tuon "liian pitkään aistit täysillä"- väsymyksen...ei sinulla kuitenkaan ole hassumpi paikka lepäillä ja ehkä katsella pimeämmällä rautarouvaakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollenkaan hassumpi paikka lepäillä, täytyy myöntää.

   Poista
 2. Ihminen on kuitenkin aika viisaasti suunniteltu, edellyttäen että jaksaa/muistaa kuunnella itseään. Kyllä se lepo jossain vaiheessa tulee ottaa.
  Hienosti valitut kuvat, rauhoittavat, lempeät sävyt ja hyvä tunnelma molemmissa valituissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin se on, pitää muistaa kuunnella itseään ja rauhoittua aina välillä :)

   Poista
 3. Miellyttävän melankoliset kuvat. Ensimmäisestä tulee mieleen Tuula Lehtisen grafiikanvedokset. Hän käyttää vanhoja valokuvia teostensa pohjalla. Nytkin Galleria Saskiassa on hienot työt häneltä esillä osana Pirkanmaan Triennaalia, ja niissä on kuvattuna hänen omia sukulaisiaan Karjalasta. Tässä, jos haluat kurkata: http://pirkanmaantriennaali.weebly.com/tuula-lehtinen.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, käynpä heti kurkkaamassa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa