perjantai 2. lokakuuta 2015

kylä suurkaupungissa

Tässä aivan lähellä nykyistä majapaikkaani ja vain muutama askel Pariisin keskustasta löytyy tällainen 'kylä' eli  Butte aux Cailles. 
Kävin yhdistetyssä teesalonki - lankakaupassa kevyellä lounaalla, riitti silmillä katsottavaa...
Niin myös ympäristössä, kaikki oli jotenkin pienimuotoisempaa kuin parin korttelin päässä. 
  

9 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen kuvasi on todellinen taideteos! Sitä jaksaa katsoa loputtomiin ja nauttia värien paljoudesta ja sommitelman harmoniasta. Olet erinomainen kuvaaja ja siellä Pariisissa taitaa kohteiden löytyminen olla sinulle helppoa. Kiva kun ilahdutat muitakin näillä herkkupaloilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän aivan hämmentyy..... Kiitos!
   Tuo ensimmäisen kuvan värimaailma oli kyllä vangitseva.

   Poista
 2. Oi mitä lankoja-mitä värejä!! Ja upeita katutaideteoksia! Kyllä vietät mielenkiintoista syksyä! Ja kiva, kun saamme jakaa sitä kanssasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kun saan jakaa näitä kokemiani. Viihdyn kyllä kovasti täällä yksikseni, mutta jos ei olisi ketään kelle kertoa, niin olo tuntuisi yksinäiseltä. Ennen kirjoiteltiin matkoilta pitkiä kirjeitä :)

   Poista
  2. Mietinkin, että oletko matkassa yksinäsi.Rohkea nainen! :) Olen itsekkin miettinyt, että mitäs, jos lähtisi yksin johonkin kohtaamaan oman itsensä intensiivisesti.

   Poista
 3. Sinä olet reissussa, miten mukavaa. Tuo onkin varmasti näkemisen arvoinen kortteli, en ole itse käynyt, mutta olen kuullut siitä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissussa ollaan vielä pari viikkoa kieltä(kin) oppimassa :)

   Poista
 4. Je suis très impressionnée par tes photos extraordinaires: très créatifs, pleins de charme et souvent aussi d'humour. Je t'encourage pour continuer ce bon travail! A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merci beaucoup A.
   Tes commentaires ont très importants à moi :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa