sunnuntai 1. marraskuuta 2015

sain haasteen ja lähetän edelleen


Ihan piti muutama tanssiaskel ottaa ja ääneen naurahtaa, kun huomasin, että ihanan Mirjam-Matilda blogin pitäjä oli valinnut minut yhdeksi kolmesta hänen mielestä 'mukavimmista blogeista'. Hänen bloginsa on minulle tärkeä, jotenkin niin tutun tuntuinen ja kaunis.

Nyt on siis minun vuoroni haastaa mukaan '3 mukavinta blogia'.
Vaan tuli se ongelma, miten voin nimetä (vain) kolme muuta suosikkiani.
Perusteluina juuri näiden hienojen blogien valinnalle on seuraava:

Kuvat ja tekstit ovat kauniita ja puhuttelevia. Ne herättävät minutkin pohtimaan ja huomaamaan asioita eri tavalla. Välillä tekstit ovat kuin runoa, välillä arkisempia ajatuksia. Niin myös kuvat. Vaikka välillä niissä voi olla jokin vaikeampikin asia, niin silti sävy on positiivinen ja toivorikas. Yhteistä on myös se, että odotan heiltä aina kovasti uutta postausta.
'Eikö vieläkään?' ......... 'Nyt on!'
 :)
Tässä ne ovat, haastamani blogit:
-Sadun sivukujilta blogi.
-Kirjailijattaren tuulen naapurina blogi.
-himalainen blogi.

4 kommenttia:

  1. Voi Seija! Kiitos sinulle, kun niin nätisti kirjoitit blogistani!<3 Ja ISO kiitos näistä kolmesta valitsemastasi blogista, jotka samointein menevät minunkin lukulistalleni!Kävin jo alustavasti kurkkaamassa kaikki, ja oi, miten ihania! Menee ilta rattoisasti niitä nyt lukiessa vanhempia postauksia myöten! Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta. Nyt vasta ehdin vastata, tämä marraskuu on ollut niin kovin kiireinen. Suloista sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa