lauantai 6. helmikuuta 2016

sukupolvia

Sadun tämän päivän blogipostaus sai minutkin ajattelemaan lapsien kasvamista ja edellisiäkin sukupolvia. Tietyt kuvat ja esineet palauttavat mieliin isoja asioita!

14 kommenttia:

 1. Upeita muistoesineitä.Nuo kupit!-Ihanat!Onko nalle sinun, vai lapsesi?Itselläni oli ruskea nalle nimeltään Möömö.Se mörisi sitä kallistaessa.
  Monasti katsellessani perimiäni astioita ja esineitä tuntuu hiukan ihmeelliseltäkin, että ne ovat vielä siinä, vaikka antajaa ei enään ole ja esineetkin mieltää ihan eri ympristöön ja tilanteisiin.
  Suvussasi on taiteilijoitakin!
  Äitiys taas on kaikkineen aika seikkailu.

  VastaaPoista
 2. Tuo nalle on nuorimman tyttäreni. Hän on sen jo lahjoittanut mummilakäyttöön. Keinutuoli, jolla nalle istuu on isäni minulle tekemä. Keinuin kuulemma siinä ja lauloin. Sen jälkeen siinä keinuivat omat lapseni ja nyt samainen tyttäreni on tuunannut sen seuraavalle sukupolvelle :)
  Maalaukset ovat vanhimman tyttäreni.

  VastaaPoista
 3. Totta. Meilläkin on kotona paljon huonekaluja, tauluja ja esineitä jotka tuovat mieleen jo täältä lähteneitä ja lasten lapsuuden. Se viehättää, että tavarat tuovat mieleen ihmisiä ja muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei niitä ole paljoa, mutta tärkeitä ovat.

   Poista
 4. Rakkaimmat esineet ovat meinneiden sukupolvien♥

  VastaaPoista
 5. Kauniita maalauksia ja suloinen nalle!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Niin minustakin, ne ovat olleet jo lapsuuden kodissani pyhäkuppeina ja samassa roolissa edelleen :)

   Poista
 7. Hieno kuvasarja. Sai miettimään omia konkreettisia sukupolvimuistoja täältä meiltä. Ihan samoin kuin Kirjailijattarella, meilläkin on mm. huonekaluja, ovat kulkeneet evakkoreissut ja vaikka missä. Tavattoman rakkaita ihmisten ja tarinoiden takia, kestäviä ja kauniitakin toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi juttu, mikä blogimaailmassa on hienoa. Toisen bloggaajan kuvat ja/tai teksti herättää ajatuskulkuja ja yleensä positiivisella tavalla :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa