sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

hieman pienempiä





Kun toisaalla Suomessa on isojen purjelaivojen aika, niin toisaalla on hieman pienempien vuoro. Tupsahdimme, hieman yllättäen, Padasjoelle Päijännepurjehduksen alkutohinoihin. 
Kun vielä oli Suomen kesässä niin harvinainen täydellinen kesäsää niin olihan se komeata katseltavaa, kun 123 erikokoista purjevenettä lähti matkaan. 
Vain nopeammat veneet pääsivät alle 20 tunnissa perille päätesatamaan.

8 kommenttia:

  1. Hienot kuvat, etenkin ensimmäisen heijastus ja viimeisen kuvan valkoiset purjeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa!
      Heijastukset ovat minustakin aina kiinnostavia, kuin toinen maailma.

      Poista
  2. Kaunis kuva kauniin värisestä veneestä tuo ensimmäinen. Purjeveneet ovat niin kauniita. Tuo viimeinen kuva, jossa ne lipuvat horisontissa on sykähdyttävä. Vapaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu!
      Tuulta ei ollut paljoa, mutta taitavasti purjehtijat osasivat se avustamana kiitää. Vapauden tunne,se minullekin tulee aina mieleen purjeveneiden menoa katsoessani

      Poista
  3. Komppaan edellisiä että varsinkin tuo ensimmäinen on erityisen hieno kuva heijastuksineen. Ja Ninnua siinä, että viimeisessä kuvassa on tunnelmana suuri vapaus.Itse pelkäisin purjeveneen kyydissä, mutta vapauden symboleja ne ehdottomasti ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut itse muutaman kerran purjeveneen kyydissä ja miehistönäkin, mutta minulle myös paremmin sopii tämä katselupuoli ;) Varsinkin jos sää on hiukankin myrskyinen.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa